Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku
Vila Polka

Vila Polka

Nájdete ju v malebnej, krásnej časti Zázrivej – Dolina. Pokojné prostredie s nádherným výhľadom na Malý a Veľký Rozsutec Vás privedie len ku tým najkrajším pocitom. Navštívte nás a zrelaxujte v našej krásnej vile s dvoma mezonetovými apartmánmi. Poseďte si v altánku na veľkom zelenom pozemku, alebo na ležadlách a kochajte sa upokojujúcim výhľadom. Vydajte sa na turistiku, zahrajte si golf, navštívte ekocentrum, alebo Relaxačné centrum Terchovec. Toto všetko a ešte viac Vám vo Vile Polka a jej okolí s láskou ponúkajú Radi privítajú rodiny s deťmi, cyklistov, turistov, páry aj náročnejších hostí.

Ubytujte sa celoročne s maximálnou kapacitou 16 lôžok vrátane prísteliek. Na výber máte z dvoch identických mezonetových apartmánov s vlastným vchodom. Objekt sa dá prenajať aj ako celok pre jednu skupinu osôb.

V apartmáne si pobyt užijete komfortne, s nadštandardným vybavením. Na prízemí Vás uvíta pekný obývací priestor s krbom, dotvárajúcim romantickú domácu atmosféru a televízorom so satelitným príjmom, vďaka ktorému si pozriete svoje obľúbené programy. Ľahnite si na gauč a uvoľnite sa v kruhu tých, ktorých máte najradšej.

Vynikajúce, delikátne jedlá si uvaríte v plne vybavenej kuchyni s elektrickým sporákom, elektrickou rúrou, keramickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, mrazničkou, umývačkou riadu a jedálenským posedením. Nadštandardom sú nepochybne až dve kúpeľne, každá so sprchovacím kútom, fénom a toaletou. V spálňach s manželskou posteľou, samostatnými lôžkami a prístelkou si nepochybne dokonale oddýchnete. Pootvorte dvere balkóna, vypočujte si spev vtáčkov, nadýchajte sa čerstvého vzduchu z lesa a vychutnajte si spánok v bezpečí a pokoji. Hosťom radi zapožičiajú detskú postieľku a športovci si svoje bicykle alebo lyže uskladnia v uzamykateľnej garáži.

V peknom počasí, alebo i za dažďa, trávte čas vonku v altánku, ktorý ponúka krásne drevené sedenie a krb, kde si pripravíte vynikajúce dobroty. K dispozícii máte aj gril a kotlík, na uvarenie toho najlepšieho gulášu. Svoje autá si zaparkujte priamo pri objekte, v zime odporúčame použiť snehové reťaze, kvôli častej bohatej snehovej nádielke.

Kam sa vybrať za oddychom i zábavou a zážitkami? Podniknite množstvo turistických prechádzok, okolité kopce sú priam stvorené pre milovníkov turistiky. Vydajte sa napríklad na Rozhľadňu terchovské srdce, Jánošíkove diery, Kalváriu v Terchovej, na Chleb, alebo ku Šútovskému vodopádu. Cyklisti, prevetrajte svoje bicykle a spoznajte okolie zo sedadla bicykla. Po túre zrelaxujte v termálnych bazénoch GINO PARADISE Bešeňová, v Aquaparku Tatralandia, vo Wellness centre Terchovec a AquaRelaxe Dolný Kubín. S deťmi sa vyberte do Adventure Golf, Ekocentra Zázrivá, Lanového Parku Dino Adventure, na Terchovský vláčik, do Bikeparku Paseky, alebo Funny Parku Oravská Lesná. Pri Vašej návšteve si určite nenechajte ujsť ani ochutnávku svetoznámych Zázrivských korbáčikov. V zimnom období si dobre navoskujte lyže, u nás si skvele zalyžujete. Navštívte Ski Gavurky, Ski Park Kubínska Hoľa, alebo centrum ORAVA SNOW – Ski Oravská Lesná.

Galéria

Kontakt

Neexistujú žiadne akcie, pridajte voľajakú.