Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku
Chata Orava

Chata Orava

Chata Orava Vám ponúka príjemné ubytovanie na Orave v podhorskej obci Brezovica v predhorí Skorušinských vrchov a Roháčov – Západných Tatier. V blízkom okolí si môžete vychutnať turistiku v okolitej prírode i návštevu termálneho kúpaliska a aquaparku v Oraviciach (12 km). Medzi obľúbené turistické miesta patrí aj Juráňová dolina, Oravská priehrada, Oravský hrad či Múzeum Oravskej dediny v Zuberci. V zime si môžete zalyžovať priamo v Ski centre Brezovica (1 km) alebo v okolitých lyžiarskych strediskách vo Vitanovej (10 km), Nižnej (10 km), Oraviciach (15 km) a v Zuberci (25 km).

Hosťom ponúkame komfortné ubytovanie v rodinnom dome s celkovou kapacitou 23 lôžok. Na prízemí chalupy nájdete priestrannú vstupnú halu so stolným tenisom, kompletne zariadenú kuchyňu s chladničkou, mrazničkou, plynovým sporákom, mikrovlnkou, varnou kanvicou, jedáleň s posedením a stolným futbalom, obývaciu izbu s gaučom, televízorom a samostatnú kúpeľňu s toaletou, umývadlom a sprchovacím kútom.

Poschodie domu tvoria dve štvorlôžkové, jedna trojlôžková a jedna menšia dvojlôžková spálňa. Na tomto poschodí sú k dispozícii dve kúpeľne – jedna s vaňou, umývadlom a toaletou a druhá so sprchovacím kútom a umývadlom. Schodiskom sa dostane do podkrovia kde sú dve veľké rodinné päťlôžkové spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. K dispozícii máte tiež priestor na odkladanie lyží, bicyklov a športových potrieb.

Parkovať môžete priamo vo dvore, na ktorom sa nachádza priestranný altánok, vonkajší krb, gril, kotlík na guľáš a záhradná hojdačka. Pre najmenších sú pripravené hračky, šmýkačka, trampolína a pieskovisko.

Chata je vykurovaná ústredným + plynovým kúrením, čo Vám zabezpečí neustále teplo a teplú vodu. Na chatu si treba priniesť prezuvky a uteráky. Prístup v zime je bezproblémový autom (reťaze nie sú potrebné, sú však výhodou). Tešíme sa na Vašu návštevu.

Galéria

Kontakt

Neexistujú žiadne akcie, pridajte voľajakú.